Inkänning och rening av hus

shutters-669296_1280Känns det som att någon är där? Ser du saker som flyttar sig? Finns där något annat som du inte kan sätta ord på, vad det är? En känsla av att vara iakttagen eller du kanske rentav har hört eller upplevt något fysiskt?

Detta kan vara någon från andevärlden, en släkting, vän eller en platsbunden själ. Kanske ett avtryck i tiden. Det kan också vara familjernas negativa känslor/mående som slås samman som bildar en negativ och orolig energi i ditt boende. Även från någon som bott där tidigare. Med hjälp av ett medium får du svar på vad det är som rör sig i ditt hem.

Jag har jobbat med kanalisering sedan 2011 och använder mig utav den metoden för att den ligger mig närmast och är enkel att förstå sig på. Jag får ner information och förmedlar det som ska sägas. För mig visas oftast bilder, ord och känslor. Ibland kan jag även använda min hörsel.

En inkänning tar olika tid, beroende på vad som finns. Ibland behövs det göras en rening för att lugna ner platsen eller huset du bor i. Räkna med minst 2 timmar!

Vid inkänning utanför Malung tillkommer reseersättning.