Om HelhetsCentret

louise

Livet är inte lätt många gånger och det händer att man står och brottas i vägskälen, det behöver inte alltid vara så! Ibland kan man behöva hjälp och stöttning i den frågan. En början är att våga be om hjälp, nästa steg är att ta emot den.

Historik
Jag som startade Helhetscentret heter Louise Vilhelmsson. Idén om att starta eget fanns med i många år men jag visste inte inom vad. Jag behövde en bas som skulle hålla. Jag funderade på flera olika behandlingsmetoder men det fanns redan många verksamma inom området på orten och jag ville göra något unikt som jag brinner för. Jag visste att jag ville arbeta med människor - men inte hur. Jag lät tankarna surra, formas och födas fram.

Under min resa tillbaka efter en tids sjukdom kom jag i kontakt med hypnosen. Det var och är en otroligt effektiv behandlingsmetod. Hypnosen fick mig att släppa taget om rädslor - rädslor i beteenden och hjälpte mig verkligen hitta mig själv. Bakom gammal uppfostran, präglingar, lögner, påståenden och annat hade präglat mitt liv. Hypnosen hjälpte mig att sätta ord på vad det faktiskt var som jag kände där och då. Den hjälpte mig upp och ur det jag befann mig i.

Under tiden dök det upp en kurs hos min terapeut som jag tackade ja till. Och hittade jag äntligen mitt kall. Det kändes så naturligt och detta blev foten in i mitt företagande. Jag fick bekräftat att jag är medial. Det jag hade kände och sett så länge var sant. Ett intresse som jag varken kunnat förmedla eller hantera. Jag fick mina verktyg som jag övade på och mediterade, om vartannat. Det var inget som man kallade flummigt eller konstigt i min värld.  Här kände jag ro att jobba med mig själv och bygga upp och stärkte mitt inre
Under tiden kom jag i kontakt med bioresonansen som skulle visa sig vara ytterligare ett ben i min verksamhet. Jag erbjöds att göra ett allergitest - men jag hade inga åkommor, trodde jag! Maskinen visade annat och jag gjorde några behandlingar vartefter jag märkte stor skillnad och började att må riktigt bra. Jag bestämde mig för att ha den med i min verksamhet. Och så började min dröm till egen företagare.
Jag har en framtidsvision och det är att få samla fler duktiga terapeuter under samma tak i mitt företag. Det kan handla om verksamheter som arbetar både i den inre och yttre kärnan inom omsorg.

HelhetsCentret grundades i maj 2012. Av alla utbildningar jag gått så ser jag hur de går in i varandra. Och jag kan skräddarsy behandlingar efter varje individ. Varje människa är unik och bär sitt med sig så för mig är varje möte ett nytt möte för att förändringar görs varje sekund och det är du som individ som styr hur du vill ha det nu och framåt.

Har du några frågor kring mina behandlingar?
Välkommen att kontakta mig!

Kontaktinformation

HelhetsCentret i Malung-Sälen
Källvägen 2
782 33 MALUNG

tel. 070 28 29 653 
e-post helhetscentret@gmail.com

helhetscentret.bokadirekt.se